flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про повідомлення Лисовича Віталія Львовича

15 травня 2024, 16:45

№  442/3687/22  від 13.05.2024 р.

 

В провадженні Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області знаходиться цивільна справа за позовом Покос Віри Петрівни (місце проживання – вул. Міцкевича, 7, кв. 10 в м. Дрогобичі Львівської області) до Лисовича Віталія Львовича (останнє відоме місце проживання – вул. Пластунів 57 в м. Дрогобичі Львівської області), третьої особи – Дрогобицького відділу державної виконавчої служби у Дрогобицькому районі Львівської області (адреса – вул. 22 Січня, 43 в м. Дрогобичі Львівської області) про стягнення інфляційних втрат та трьох відсотків річних за несвоєчасне виконання рішення суду.

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області повідомляє відповідача Лисовича Віталія Львовича (останнє відоме місце проживання – вул. Пластунів 57 в м. Дрогобичі Львівської області), що справа розглядатиметься суддею одноособово, за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи – на 11 червня 2024 року о 09:45 год в приміщенні Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області (82100, м. Дрогобич, вул. Війтівська Гора, 39, каб. №11).

Також повідомляємо, що відповідачу встановлено п’ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному вебпорталі "Судової влади України".

Адреса суду: м. Дрогобич, вул. Війтівська Гора, 39, каб. 11. ( Суддя Курус Р.І.)

 

 

 

 

Секретар с/з                                                                      Богдан ФЕДИШИН