flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ДРОГОБИЦЬКОГО МІСЬКРАЙОННОГО СУДУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДО ГРОМАДЯН

24 червня 2024, 14:25

22 березня 2024 року російський агресор поновив масовані атаки на енергетичні об'єкти України, що спричинило нестачу електроенергії та запровадження почергових відключень світла. Дрогобицький міськрайонний суд віднесено до черги відключень світла. Відтак, суд позбавлений технічної  можливості безперебійно здійснювати судочинство, а це в свою чергу створює труднощі в роботі системи Електронний суд, електронної пошти суду та Єдиного державного реєстру судових рішень.

Звертаємось до всіх учасників судових засідань, враховувати обмеження подачі електроенергії, які зумовлюють затримки з опрацюванням документів, надісланих через систему Електронний суд та на електронну пошту суду.

Пропоную суддям обмежувати кількість призначених справ до розгляду на один робочий день. Як правило, ці справи мають бути найбільш актуальними й невідкладними.

Закликаю учасників судових справ в цей напружений момент проявити морально-правове порозуміння у всіх судових справах і знайти розумні компроміси для їх завершення за примиренням сторін, за відмовою від обвинувачення, за укладенням мирових угод.

Прийом документів у паперовому вигляді продовжує відбуватися відповідно до графіку роботи суду.

Проте реєстрація документів в Автоматизованій системі документообігу, відправлення судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень, здійснення електронних запитів та інша робота, яка передбачає наявність світла та інтернету, буде здійснюватися працівниками суду при першій можливості в порядку черговості та невідкладності.

При цьому прошу скористатися тим, що чинні закони дають можливість судам вирішувати більшість судових справ без участі сторін за їх згодою. Нові звернення до судів відкласти на мирний час.

Під час відвідування Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області, пропонуємо слідкувати за графіками та їх оновленнями на сайті АТ «Львівобленерго» - https://poweron.loe.lviv.ua/

Група відключення світла :

- вул. Війтівська Гора, 39 (група 2.2)

- вул. Лесі Українки, 32 (група 3.1)

 

Просимо віднестися до ситуації яка склалася з розумінням і терпінням.

Зберігаймо розсудливий спокій, гаряче серце і холодний розум!